Кој последен ќе коментира е победник

kockakockica@

Истакнат Член
30 мај 2022
104
46
138
Види ги, срам да им е...овде на компјутер ги има, а кога сум на форумов од телефон приклучена, тогаш немам смајлиња....до мене е фелерот :gjavol
 

kockakockica@

Истакнат Член
30 мај 2022
104
46
138
Е арно де, малку јас, малку ти..победници сме двајцата( кога нема друг безпосличар).(handshake)