Кој последен ќе коментира е победник

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes: e oвој коментар ми се допаѓа : )
...a ти знаеш ли зшто устфари се разболуеш ?
Па жииш у ВИНД оф чејнџ : )
или на куманофски кажано шика промаја : ) те га Какаши нек ти каже он е експерт за куманофски муабети : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Gemini

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Додуше зависи и до човека. Еве ја на пример можу да спију на промају и ништо да не ми е, под услов да не сам мокар(дали од воду или озноен од нешто). Ја летоске спију сс вентилатор што дува директно у моју кичму и ништо не ми е. Клима ми дува право у грб и ништо не ми е. Сг од тој можеш и да се преладиш и да ти се укочи кичма. Мене никад не ми се е тој десило. Само едн пут ама малко ми се фати кичма, ама тој дојде озноен од тренинг и одма под климу седе цел сат и среќа баба ме викна да еду и кт да се подигну, опа Ѓурѓо :p

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Додуше зависи и до човека. Еве ја на пример можу да спију на промају и ништо да не ми е, под услов да не сам мокар(дали од воду или озноен од нешто). Ја летоске спију сс вентилатор што дува директно у моју кичму и ништо не ми е. Клима ми дува право у грб и ништо не ми е. Сг од тој можеш и да се преладиш и да ти се укочи кичма. Мене никад не ми се е тој десило. Само едн пут ама малко ми се фати кичма, ама тој дојде озноен од тренинг и одма под климу седе цел сат и среќа баба ме викна да еду и кт да се подигну, опа Ѓурѓо :p
Сеа не ти е ништо, ќе видиш понатаму :)