Кој последен ќе коментира е победник

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
тешко ми беше да се привикнам често се успивав во прва ама се навикнав брзо:)

Свака част, ја тешко се навикнују да станују рано, а још потешко се одвикнују да легнују порано

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мене ми е малко укакана ситуација, у петак сам на роѓендан у Скопје а иам послеѓан бус у 8 сат, а кошарка почиња од 7
ке га глеам само прво полувреме : (
Aли боље едно него ич, траше у суботу да се игра а тк сам фтору смену, презакажана е за у петак
Лани протиф Лирију беше мноо луда атмосфера, еве ск у момент на радио брао вика ... уште еднаш да докажеме дека сме најдобра публика у Македонија : )
Симиќ п***р пуши к*р оле , оле !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Ејјј, абе нема идење на роѓендн бе ке идеш ке навиваш бе! А за најдобру имамо најдобру публику у Македонију тој е факт. Само још да сакав нову салу да ни направив да собира едно 15 000 душе, лепота.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Foxboro

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Foxboro брат, премотај на 11 и 15 и глеај што му се задеси на човека , смрт му е кд дојде увек да игра у нашу салу
98' викаше дека кд игра у Куманоо осеќа се како да е у Афганистан ( још од тк е знаја дечко за нашу поврзаност сс туј државу)

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Foxboro брат, премотај на 11 и 15 и глеај што му се задеси на човека , смрт му е кд дојде увек да игра у нашу салу
98' викаше дека кд игра у Куманоо осеќа се како да е у Афганистан ( још од тк е знаја дечко за нашу поврзаност сс туј државу)
абе брат да е до мене ја Куманово ке га стајм за главен град не на македонија него на европу.....такв град сс такву душу и уникатн дијалект ццц ретко се наоѓа, само тија едносмерни улици малце ви гу дупат работу хахахаха:ninja

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati