Колку сте трпеливи?

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Tрпелива за жал воопшто не сум... поготово за ситници :stomp Знам до толку далеку да заминам што ни сама не се препознавам.

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Јас пошто сум овен во хороскоп нормално сум неверојатно трпелив. Имаше на црнобело една статија како се молат овновите: „Господе дај ми трпение ако може веднаш!“ :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

sweetgirl

Истакнат Член
11 март 2012
148
125
343
Скопје
Па премногусум трпелива за некои работи,т.е. за големи работи.
А за некои па сум премалку-поточно за ситници.
Не е добро ни тоа ни тоа.Но барем свесна сум за тоа.:nah

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Надимак ми е „трпе“.Трпам многу навистина.Но еднаш ли станам на лева нога сите бегаат.Во последно време нервиве ми се прикрај и чуствувам дека сите се малку повнимателни кога јас сум во нивна близина.

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Зависи со кого.
Со колегите, кога дискутираме на одредена тема, или еве општо, на форумов, или било каде кога дискутираме за одредено прашање, имам трпение поголемо од сите. :)
Но во приватниот живот, со дечкото, со родителите, со сестра ми.... подобро да не ме ,,боцнат,, :)

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Многу сум, по природа сум и изладен што би се рекло. И подобро ми е, пред тоа не можев да трпам и се нервирав. Сега сум многу трпелив, се додека некој не претера и тоа вистина да претера.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
As master Obi Wan Kenobi said: Patience my young padawan.

Трпение, спасение. Трпеливоста знае да се исплати и тоа многу. Можам да бидам многу трпелив.

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Па и не сум баш трпелива.На пример чекањето ред во продавница-ме убива.Или пак јас чекам ред а они си предаваат смена си се бројат па и муабети си прават е тогаш полудувам.Или да ме претекуваат во редот уфффффф.:mad
Отишле нервите јабана,но и мразам неправди затоа и реагирам.