Колку знаете да бидете несмасни?

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Не сум многу несмасен ама коа ке ми се деси знае у најнезгоден момент да се случи :D

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
огледала како кршам тоа е чудо... :)
секојпат...коа ми паѓа затварам очи и стискам заби...очекувајќи дека ќе се скрши...па или се дешаа тоа или ќе преживее..
иначе на мама цел сервис и го упропастиф :unsure
на секои 3 месеци...купува нови чаши...посебно тоа :)
шо да праву и ја нејќу...сами ми се лизгаф од руке :D

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Слабо сум несмасна скоро ич секогаш внимавам а и мислам дека е до гените хахах:rofl

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
аууууу, ја сум number 1 за кршење работи, растурање и се тоа шо следе :D
Секогаш кога сум со друштвото, има се коментари како: Не давај на Тина тоа, ќе го расипе :rofl
У последно време сум малку по така опраена, или на мене ми се чине само тоа :x

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Од секогаш сум важел за педантна особа и никогаш не сум бил несмасен.Освен ако фрлање со клучеви од кола или чаши намерно е несмасност :D

Инаку внимавам и ретко ретко скоро и да не се сеќавам да ете извалкам блуза или да ми падне чаша на гости или слично.
За разлика за еден од моите најдобри другари, кој не знам како ќе ја носи невестата преку праг на врата сигурно ќе ја пушти или ќе и ја акне главата во наткасна од што е несмасен :D

Масон

Полноправен Член
21 март 2012
26
38
18
некои луѓе се талентирани, а некои се претерано несмасни , како на пример јас :zelen покрај стандардното кршење на чаши, тањири, врати, вратнички од плакари, тука се и расипувањто на електрични апартати и уништување на све тазе купено по дома :cool: врвот го достигнувам со паѓање на прав пат или мавање на некој случаен минувач( професор/ка, странец, било кој може да настрада !! ) кој во најблаг случај може да помине со модринки !
шала на страна , луѓето што ме знаат ме избегаваат на улица :(

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Уууууу ми ја погоди темата баш.Ко за мене створена.
Мислам понесмасен човек нема.Абе со патики на рамно ќе се сопнам и сите ќе ми се смеат,кога јадам ако не се искапам неможам да сум жива,некогаш патека си правам до тањирот:rofl :rofl:rofl
А инаку педантерија сум прва класа.

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Како мала кршев се, се ми паѓаше од раце, пред некоја година, телефонот нов нов ми падна од 4 спрат долу во подрум во една зграда :frantic среќа остана жив после... што ли немам кршено, што и да ми дадеше, немаше ништо од него... но сега веќе сум повнимателна, внимавам и се е ок ;) мора (think)

Јована

Истакнат Член
20 април 2012
144
311
63
не дај боже кај мене да се најде топка во раце, зошто ќе ја снема за секунда :D