Кои се вашите три најголеми желби?

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
можеби 3 желби нема да му бидат доволно на човекот, но сепак ќе кажам: пред се' доволно само да е здравјето...другото самото ќе си дојде на место..
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
971
1,133
Да магистрирам.
Да посетувам места кои не сум ги посетила.
Секогаш да ме прати среќа :)
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
734
123
1,053
26
Да одам во токио,да оздравам и да имам кабриолет
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
296
102
153
1. Здравје за мене и саканите
2. Да основам убаво семејство кое понатака секој ден ќе ми го прави незаборавен
3. Пат околу светот
 
  • Like
Реакции: 123456789deset

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
МОИТЕ ТРИ ЖЕЛБИ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА ЦЕЛИОТ СВЕТ, ЗА ЦЕЛОТО ЧОВЕШТВО:)(sun)(flower)
- ДА ИМА СОЛЗИ, АМА САМО РАДОСНИЦИ
-ДА НЕМА БОЛКА И СТРАВОВИ
- ДА НЕМА ВОЈНИ
кога овие желби би можеле да се исполнат, тогаш јас и моите најсакани, моите пријатели, сите луѓе на оваа пленате би живееле среќно и весело...а што ни треба друго освен тоа, мир и љубов(flower)(sun)
 
  • Like
Реакции: 123456789deset

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
135
1,053
23
1. Да волонтирам во некоја организација
2. Да му помогнам на некој кој се чувствува осамен, или на некое дете кое е оставено и/или запоставено од родителите
3. Со помош на другите околу мене да ги надминеме предрасудите и стегите што постојат во ова наше општество