ваааа ви влегва во кафаната и се ви крашам.. и чаши и флаши и маси и столици.... барам рекет од 500 евра.. ако не ми дајте ке го запалам локалот..... мухахахаххахахх ибегам надвор пред да дојдат џандарите или газадат да ми извај пушка...
дечко немој да заборавиш пред да работам келнер работев секјурити Ч)ваааа ви влегва во кафаната и се ви крашам.. и чаши и флаши и маси и столици.... барам рекет од 500 евра.. ако не ми дајте ке го запалам локалот..... мухахахаххахахх ибегам надвор пред да дојдат џандарите или газадат да ми извај пушка...
еј ај излегувај да не ти го викнам Митре чуварот!ваааа ви влегва во кафаната и се ви крашам.. и чаши и флаши и маси и столици.... барам рекет од 500 евра.. ако не ми дајте ке го запалам локалот..... мухахахаххахахх ибегам надвор пред да дојдат џандарите или газадат да ми извај пушка...
џабе ти е и во циа да си работел... јас брз на бегање сум немојш да ме фатиш.. инаку априте утре до 08:00да ми ги дајте оти ке ви фрлам бомба во кафаната...дечко немој да заборавиш пред да работам келнер работев секјурити Ч)
мислам дека заслуживмееве куќа части за добри муштерии! Послужете се сите!
какви пари зимање !!!само дневницата ке си ја земеш!се е под контрола извадив дневен фискален промет запишав у тетратка парите ги зимам јас Ч)
ке ги ставу куде метлу што стои Ч)џабе ти е и во циа да си работел... јас брз на бегање сум немојш да ме фатиш.. инаку априте утре до 08:00да ми ги дајте оти ке ви фрлам бомба во кафаната...
па ете треба на рекетарот да му дадеме Ч)какви пари зимање !!!само дневницата ке си ја земеш!
ако дојди ни ,ќе те нагостиме убаво ,ќе те скротиме ко јагненцеџабе ти е и во циа да си работел... јас брз на бегање сум немојш да ме фатиш.. инаку априте утре до 08:00да ми ги дајте оти ке ви фрлам бомба во кафаната...