Кафе-бар ЦрноБело

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Не ја гледав разликата додека возев во летото... Ама сега откако ме испреплашија со непроодна магла, мора да признаам, малку ми е страв да тргнам натаму...

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Не ме зезај бе, кажи колку е страшно од 1 - 10!?
прст пред око не се гледа или? :nah

Пред недела дена требаше да тргнам преку плетвар одручекта и да се вратам ноќта... заминав, стигнав до врвот на планината но прст пред око не се гледаше.... и искрено, ме фати страв како ќе се враќам по темници од другата страна по кривините.... налево круг и си се вратив дома, обврските ги оставив за друг пат...

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Не ме зезај бе, кажи колку е страшно од 1 - 10!?
прст пред око не се гледа или? :nah

Пред недела дена требаше да тргнам преку плетвар одручекта и да се вратам ноќта... заминав, стигнав до врвот на планината но прст пред око не се гледаше.... и искрено, ме фати страв како ќе се враќам по темници од другата страна по кривините.... налево круг и си се вратив дома, обврските ги оставив за друг пат...

па да шала на страна опасно е и навечер...затоа и летовиве се откажуваат, камоли сообраќајниот превоз на некои делови...
а замисли кај мене во маало откако ќе си дојдам од град се' погуста и погуста е маглата навечер....не ја бива вака :nah