Како маж може да усреќи една жена? А обратно?

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Глупости, па ова што го наброја треба некој маж да биде папучар и да се понаша како п*чка. Не сакам мојот маж да прави ништо од горе наведеното. Само да ме сака,поштува и да има работа. Да си живееме среќно без проблеми. Како едно цело семејство :D

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
18. Бидете добар татко
Момци, ова не трудете се да бидете. Никогаш нема да бидете подобар татко за една девојка од родениот.
И да, ако постои некој кој освен 18ката се друго исполнува, нека се пријави.
Можда совршенството постои.:)

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
За да усреќите маж или жена најпрво треба да имате разбирање,почит и многу љубоов..Со тоа си доаѓаат сите оние работи што една личност ја прават среќна и задоволна !
Поздрав :*

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Goce_Nik

Полноправен Член
26 јуни 2012
44
22
8
Skopje
Да биле саглам жените и Исус Христос ќе се оженел ;)
А што се однесува до она горенаведеното....сигурно го пишувала некоја исфрустрирана-самобендисана жена што мечтае по принцот на бел коњ (bravo)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Да биле саглам жените и Исус Христос ќе се оженел ;)
А што се однесува до она горенаведеното....сигурно го пишувала некоја исфрустрирана-самобендисана жена што мечтае по принцот на бел коњ (bravo)

само еден дел знаеме за Исус ;), има дупка во неговиот живот од прилика 8 години. Што било тогаш не знаме.

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Секоја жена е пресреќна со еден маж кога таа жена знае и е сигурна дека тој маж и ја дава целата среќа и љубов само на неа.Кога има сомнеж доаѓа друг сомнеж и така до бескрај.
Мажот треба да ја докажува својата искреност.Зашто секоја жена бара стабилност.
Инаку колку и да имало љубов и трпение пропаѓа.

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Доволно е само мажот да ја сака жената, да бидат искрени и да има доверба меѓу нив. Сето останато е одвишно, барем според мене :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ова е старо више и е out of date.
Денес мажите поради тренд да се биде „феминизиран“ се истотака комплицирани, исто како што и жените сакаат подиректен пристап.

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
Сите тие листи, таа опседнатост да се истражува како да се усреќат жените/мажите, колку се комплицирани, дали тоа било поради модернизацијата, глобализацијата, трендот на “феминизирање“ се глупости... Не можеш да направиш конкретна листа, сите тие карактеристики ниту може една личност да ги поседува, ниту пак другата може да ги поднесе, за да направиш некого среќен не треба да тргнеш од “што ги прави жените/мажите среќни“ туку што и треба на таа личност (без разлика дали е маж или жена), каква е, што сака..