Како да ослабите 5 kg за 1 недела

Машкар Џианенгоро

Полноправен Член
16 октомври 2020
39
33
18
Па ајде бе брачед. Секој со мака оди кај прав доктор не некои баба ради скришно по селата што работат. искажи се убаво а не сите на стрелање.
За латиницата се извинив, немав инсталирано.
Се изјаснив јас брачед, кажи шо не ти е јасно да ти дојаснам...
Зарем не живееш и ти во оваа држава? Демек тие со парчето хартија урамено у канцеларија имаат нешто појма, се зависи денот каков им е...Како шо кажав, ти се погодило стварно кај некој шо си ја сака и работи работата, си имал среќа,ништо повеќе... Супер шо ти помогнал и ти спасил живот.
 
Последна промена: