Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
п
Лошо ти е мислењето, невина сум а воопшто не личам на Гулабицата ако таа ти е синоним за грдост. Напротив, многу сум убава : )[/quote
Лошо ти е мислењето, невина сум а воопшто не личам на Гулабицата ако таа ти е синоним за грдост. Напротив, многу сум убава : )
а бе ова муабетот онака ми дојде....не го свакајте лично...повеќе за гулабица ми беше муабетот...И јас се чував до 22......не знам ти колку имаш...ама ако се омажиш на 3о или 31 и повеќе и уште да си невина....чудно е....;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Марија

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
епа добро,ништо страшно и јас на 20 изгубив, иако сите што не ме познаваат подобро мислеа дека одамна се десило тоа...а и не личам на Вале Гулабица:rofl ме знаат форумџииве;)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
епа добро,ништо страшно и јас на 20 изгубив, иако сите што не ме познаваат подобро мислеа дека одамна се десило тоа...а и не личам на Вале Гулабица:rofl ме знаат форумџииве;)
И за мене многумина мислат дека ... на секој чекор со секого....
и веројатно не личиш : ) неможе никој дал ичи на неа, една таква создава природава :zelen:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Kitty

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
инаку да се вратам на темава да сум за девојките да се чуваат за првата брачна ноќ “нескинати“ зошто оти прв маж ќе и биде љубовта е поголема како на мажот кон жената но и обратно порано може се земале од интерес (дали финансиски, или договорено од семејствата ) али знаела и таму да се роди љубов.
Што рече еден форумџија на кајгана на вака слична тема : Неговата баба само еднаш го видела неговиот дедо со кој останале до крај на живот. Во денешно време најголем успех е еден брак да се одржи ...
А во тоа дамнешно време не било тоа случај.

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
ги има да... јас лично имам другарка која е 20 години и го чека принцот :D не се дава :) инаку јас тоа воопшто не го подржувам, побаво е кога жената и мажот имаат искусено многу работи пред да се земат, се со цел после да се избегнат некои работи (nod)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Сексот според мене е многу битна работа во една врска. Не најбитна, ама меѓу првите три можеби. Секако без љубов и разбирање џабе е совршен секс (доколку се работи за врска, а не за one-night stand).
Има девојки што се чуваат за прва брачна ноќ, не викам не, што ми е многу нелогично.
Зошто да се чувам до прва брачна ноќ?
Зошто и мушкарацот не се чува?
Овие две прашања ми повлекуваат сосема други теми. Небитно...
Како што кажав, сексот е битен за една здрава врска, ако партнерите не си штимаат во кревет доаѓа до фрустрации, нервоза, можеби селење во друг кревет.
Не викам дека жената треба да скока од еден на друг, ама подобро да знае на што е пред да рипне во тавче. Можеби тој се чини совршен, ама ако во кревет сака само да позбревта и за неколку минути да си го испразни пенисот, без притоа да разбере јас како се чувствувам, не фала, не ми треба. А подобро тоа да го спознаам пред да потпишам.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Јас сум девица... у хороскоп :)
Искрено мислам дека се ептен се ретко тие шо се чуваат за првата брачна ноќ, скоро и да ги нема.

• Ми се допаѓа
Реакции: VULKAN-PEPEL