Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Дали ќе ти заврши работа ако ти ги кажам деловите кои што треба да ги содржи бизнис планот? Дали би ги знаела тие термини, колку си упатена или повеќе би сакала готов пример.
на интернет можиш да најдиш примери за Бизнис Планови..можам само да ти кажам доколку ти треба сериозен Бизнис план ке треба малку да се помачиш,ако ти е за праќање некаде (за натпревар на пример),а ако ти е за на школо имаш во учебниците по бизнис
За во школо ми е. Ама нема во учебникон, на нет неможам да најдам нешто конкретно. Битно ми е да видам како изгледа, потоа можам да го изработам сама не ми претставува проблем .
и мојот е за петка , башка имавме многу оргинална идеја, онлајн маркетинг, нешто што во македонија е на самите почетоци... во план сме да го завршиме оваа година финансискиот дел и да го досредимеи да учествуваме на бизнис натпревар во бизнис инкубаторот во битола... па можда ке не одберат ке си напрајме бизнис ...