Игор Џамабазов

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Игор Џамбазов е македонски актер, шоумен, ТВ водител, музичар, писател, режисер на музички спотови, текстописец, а има и обид да влезе во политиката. Роден е на15 јули 1963 во Скопје.
......лично од моја страна..........ГОЛЕМ ЧОВЕК, ИДОЛ за мене, ОПАСЕН наратор со големи вокални способности и полн со мисли и ИСКУСТВА ................неговата книга ,,Прирачник за анти антиалкохоличари,, ми остави голем впечаток.........;)
12282659_ori.jpg
Igor%252520Dzambazov%252520vo%252520Boli%252520li.jpg
187760_218005018220383_4661451_n.jpg
Igor-Dzambazov-07.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Е овој е еден од малкуте на мкд естрада што ги ценам. Имаше една емисија со него скоро. Баш кажуваше и за кучето како му умрело од старост.
Порано кога бил мал татко му многу го тепал.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Пример за човек кој лесно го достигнал врвот на популарноста но исто така брзо го допрел и дното на живото.
се на се позитивен човек кој ете знае да расположи има позитивна енергија, ама ете немал многу среќа во животот се одал на порokoт алкохолот, интересно е во неговата автобиографска книга прирачникот за антиалкохоличари неговиот животен пат и честите успони и падови кои ги имал, како и незаборавната негова посета во клиниката “Бардо“ како што тој ја нарекува и хаосот кој владеел таму во 90 години на минатиот век.
И покрај тоа што све пребродил во животот сепак наоѓа сила и за понатака.
Али секогаш ќе кога и да го гледам неговото интервју со Слави Трифунов сваќам што мега sвезда имаме
му го еба мамето на татарот :kafe:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and katetoo

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
28
Битола
Џамбазов за мене претставува голем човек со големо искуство во животот и пред се голем идол. Го почитувам бидејќи многу пати во животот паднал но сепак се изборил и стабилно застанал на нозе. ЕДНОСТАВНО ГО ОБОЖАВАМ(inlove) !!! И треба цела Македонија да е горда на него :cool:

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Е овој е еден од малкуте на мкд естрада што ги ценам. Имаше една емисија со него скоро. Баш кажуваше и за кучето како му умрело од старост.
Порано кога бил мал татко му многу го тепал.
......... во книгата Бошко го опишува како најголем негов пријател, а Игор бил целосно цкршен кога му рекле дека за да не се мачи кучето да го успијат.....:(

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
......... во книгата Бошко го опишува како најголем негов пријател, а Игор бил целосно цкршен кога му рекле дека за да не се мачи кучето да го успијат.....:(

последната салама мартадела со биберче што му ја дал тоа воедно е и најтажниот момент во книгата и може неговотот конечно будење од порокот

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Marick14

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
"Алкохолот и јас...
Вљубени, како Ромео и Јулија.
Верни, како Бони и Клајд.
Нераздвојни, како Станлио и Олио.
Неуништливи, како Содома и Гомора.
Телепетаски поврзани, како Саи Баба и Господ.
И смешни, како Том и Џери."

Голем човек кој гадно се заеба во животот, изгуби жена која многу се трудеше да му помогне и многу го сакаше. Остана без потомок, голема штета што нема кој да наследи некој ген од таа талентирана фамилија. :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
А книгата кога му беше промоција не му земав. Голема грешка направив.
Ја има ли некој прочитано? Многу ја фалат.