Зошто мажите сакаат кучки? (зошто мажите се женат со кучки)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ако напишам дека сум оженет со кучка вечер вие да си ми дадете креветче :) Оти од дома ќе летам како проектил.
- сега шала на страна.
Авторката на книгата се именувала со многу лошо име. Прво кога ќе го прочитам зборот „Кучка“ ми иде да болвам, а камоли да се искажам дека сум женет со една таква.
Јас сум женет со жена како и сите други жени на светов, и се оженив затоа што се вљубив во неа каква што си е. Инаетлива, самоуверена, доследна на се’ што ќе каже, па макар и да не е во право. Нежна, мила, со голема амбиција за успех во животот. :)
Така. Се оженив со жена, не со кучка :)

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Wild_angel

Нов член
5 февруари 2013
9
1
3
26
Кој ја прочитал книгата ќе го сфати насловот на книгата и зошто баш Шери Аргов се послужила со тој термин „Кучка“, кој не е ни во најмала рака навредлив како што изгледа на прво читање :) Да потенцирам.. кучката е преставена како жена која знае што сака во животот, има свој цврст став, доста е самоуверена и не дозволува друг да донесува одлуки во нејзино име. Жени не кревајте бунт, и не е така лошо да си КУЧКА!!! :D :*

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не сите се женат со кучки :cool: , каков би бил бракот со таква девојка , трн во здрава нога е таквиот брак ,а не знам и како се одлучуваат курлињата на таков чекор ?! (facepalm)

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Има кучка во секоја жена, само треба да знаете како да ја пробудите.:D

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128