Зависност од лабело

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Имам многу лабела и периодично сум зависна од нив посебно зимно време.
Моментално лабело со мирис на вишна што остава бордо боја. Омиленото.
 

-alf-

Староседелец
28 август 2015
314
126
1,053
88
Не користам лабело, значи не сум зависник од него.(think)