Женска убавина

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Во денешно време покрај разни начини за разубавување, не можам да се одлучам за некоја посебно, сите ми се убави, средени, скоцкани... Затоа немам некоја посебно да нагласам, ама затоа имам од оние кои живееле во некои дамнешни времиња. Е тоа ти се вика женска убавина. Ги гледав последно во неколку филмови и очи не можев да тргнам од нив две посебно.
 
  • Like
Реакции: Outrider