Елена Ристеска

M

Matt Berninger

Гостин
Срамота и греота е да се вбројува нејзиното име во категоријата македонски пејачки. Ја попрво би ја сместил во вид на македонска краставица.
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
353
А можевмеее, повеќе да имаме сега
Но среќата ко сон ни бега
Како восок солзи течат, нека течат, нека течат