Јас имав.... мене ми предаваше Јосиф Талески, ама сега мислам дека не е повеќе тој.ние не учевме трговско право на факс....
јас барем немав, а ви средно имав таков предмет..
Јас имав.... мене ми предаваше Јосиф Талески, ама сега мислам дека не е повеќе тој.ние не учевме трговско право на факс....
јас барем немав, а ви средно имав таков предмет..
Сепак мислам за економист да биде човек треба да го учи тој предмет..Оти овде се најбитните работи за фирмите и претпријатија. Не бива економист со социологија и англиски предмети..Но сепак нај паметно е да се бираат полесните предмети..Јас имав.... мене ми предаваше Јосиф Талески, ама сега мислам дека не е повеќе тој.
Кај Љупчо Печијарески и Никола Димески нема некој што не положил.Сепак мислам за економист да биде човек треба да го учи тој предмет..Оти овде се најбитните работи за фирмите и претпријатија. Не бива економист со социологија и англиски предмети..Но сепак нај паметно е да се бираат полесните предмети..
Како ние на времето сите руски се запишавме оти беше добра таа професорката, а појма немавме од руски, ама моравме зошто професорот по англиски беше нај големиот катил...
да дааа..леле Печијарееее легенда беше..Е па ние кај оваа од Охрид руски се напикавме ситеКај Љупчо Печијарески и Никола Димески нема некој што не положил.
Ако не ги бираш полесните предмети, на овај факултет уште од прва година ќе заглавиш.
Англиски јазик и Социологија
Иначе кој предава по Трговско право ?
Која е таа од Охрид не ми текнува ?да дааа..леле Печијарееее легенда беше..Е па ние кај оваа од Охрид руски се напикавме сите
ти текнуеее..
Прелесно се поминува , сакаш и Црвенкапа раскажи му ја ќе положиш.Трговско право е Мирослав Андоновски. А Социологија лесно се поминва кај професорот?
Која е таа од Охрид не ми текнува ?
Ама јас бев 07 генерација......
Ти која генерација беше ?
Епа затоа не ја знам таа, ние немавме руски.Вера Димзова , охриѓанка и во Ох предаваше и во Пп, ама овде само за испити идеше и не ни влегуваше на испитот, за да си препишуваме...Лелеее сум заборавила веќе, јас неколку години пред тебе сум..