Европско Првенство Фудбал 2012

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Шпанија катастрофални во комплетна смисла на зборот, Хрватска ги надигра, штета за хрватите ако ништо барем нерешно заслужија ама тоа е тоа. До сега имам погодено дек Германија, Шпанија и Чешка ќе се пласираат, слабо некако:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Шпанија катастрофални во комплетна смисла на зборот, Хрватска ги надигра, штета за хрватите ако ништо барем нерешно заслужија ама тоа е тоа. До сега имам погодено дек Германија, Шпанија и Чешка ќе се пласираат, слабо некако:D
И кој отидоа денес Шпанија и Италија? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
А што беше со Шпанија денес бе :eek Ко никогаш да не биле светски и европски прваци и ко да немаат одлични фудбалери играа . . . страв ми е дека ако продолжат вака наскоро ќе немам за кого да навивам на Европсково (worried)
И голот со кој се извадија на крај уште се мислам дали беше валиден или сепак не ...

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
^
Голот беше важечки, немаше офсајд.
И да, подготви се наскоро да немаш за кого да навиваш на европско. :p
Европскиот и светски шампион да останува во игра без класичен напаѓач - СРАМОТА!!!

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
А што беше со Шпанија денес бе :eek Ко никогаш да не биле светски и европски прваци и ко да немаат одлични фудбалери играа . . . страв ми е дека ако продолжат вака наскоро ќе немам за кого да навивам на Европсково (worried)
И голот со кој се извадија на крај уште се мислам дали беше валиден или сепак не ...
Играа да дадат 1 гол тоа им беше најважно и добро играа според мене

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Незаслужена победа на Англија. Ова се вика педерска победа.

Иначе Франција ко да сака да игра со Шпанија (зошто и најслаби се на Европсково) па губат од Шведска за да бидат втори во групата. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio