Европско Првенство Фудбал 2012

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Навистина не ми е јасно што си запнал толку против Шпанија, па сега претпоставувам заради Роналдо и против Португалија.
Темава е за да се дискутираат натпреварите и слично а не ти да презентираш говор на омраза наоколу .
Шпанија- Франција се игра во сабота и тоа ќе биде тежок натпревар и не се знае кој ќе победи.
А на Роналдо можеш да одиш сега и најкултурно кажано автограм да му побараш за играта што ја покажа вечерва.
Ај поздрав.

Јас не сум против никого. Но Шпанија од месечината може да се види дека е бледа сенка од претходното Европско првенство. Французите се многу јаки оваа година. Добри играчи имаат. Португалците освен Роналдо другиве слабо некако им играат. Така да јас најреално си кажувам.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас не сум против никого. Но Шпанија од месечината може да се види дека е бледа сенка од претходното Европско првенство. Французите се многу јаки оваа година. Добри играчи имаат. Португалците освен Роналдо другиве слабо некако им играат. Така да јас најреално си кажувам.

да беше најреален и немаше да те цитирам.
А дека Шпанија е во полошо издание признавам, но неможеш туку така да ја отпишеш од полуфиналето. Малку им е ослабен нападот ама сеуште го имаат Фабрегас, средниот ред блеска а и одбраната е совршена.. сепак се работи за тим кој ги содржи играчите од двата најдобри тимови освен во Шпанија слободно може да се каже и во светот.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
да беше најреален и немаше да те цитирам.
А дека Шпанија е во полошо издание признавам, но неможеш туку така да ја отпишеш од полуфиналето. Малку им е ослабен нападот ама сеуште го имаат Фабрегас, средниот ред блеска а и одбраната е совршена.. сепак се работи за тим кој ги содржи играчите од двата најдобри тимови освен во Шпанија слободно може да се каже и во светот.

Баш ќе видиме колку се добри за некој ден.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ајде да типуваме кој ќе оди 1/2 финале.:D
Чешка-Португалија, сакам изненадување
Германија-Грција, повеќе и од јасно е
Италија-Англија, тврд натпревар без многу шански, на крај на пенали
Шпанија-Франција, 2-1

Ајде да видиме дали ќе погодам нешто:cool:

Грешен тип на првата утакмица, се очекуваше Португалија да победит подобар тим имаат, ама јас сакав изненадување. Како и да е очекувам другите утакмици дека се погодени, остајте таму тоа резултатот што си лупав си се заиграв.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Клосеееееее:wavespin
Типував на Италија ама кога ќе размислам поубаво Англија да тема па да гледаме реприза Германија-Англија од 2010:D