граматика, сите можни времиња, кондиционали, вокабулар, модални зборови.... се има .... и лесен е ако имаш добро познавање од јазикот![]()
сите можни времиња ? .. тие што ни се учени у школо или сите 12?
граматика, сите можни времиња, кондиционали, вокабулар, модални зборови.... се има .... и лесен е ако имаш добро познавање од јазикот![]()
Не би било лошо да си ги прочиташ прво правилата на форумов. Да имаше цел некоја ова со боите, ајде де. Ах да, заборавив 12 години си.Слушај вака.Иако имам само 12 години и сум 6-то одделение имам многу големо искуство со натпревари по англиски јазик.Прво што ќе има е разговор со вистински американец.Значи не треба да се плашиш и да бидеш екстремно внимателна.А секако и мора да имаш одлично разбирање од јазикот.А за другите работи можда ќе има а можда ќе нема ама треба да знаеш вокабилар и да ги знаеш времињата.Поздрав можеби ке ти помогнам со тоа.![]()
Кого лажеш бе?Слушај вака.Иако имам само 12 години и сум 6-то одделение имам многу големо искуство со натпревари по англиски јазик.Прво што ќе има е разговор со вистински американец.Значи не треба да се плашиш и да бидеш екстремно внимателна.А секако и мора да имаш одлично разбирање од јазикот.А за другите работи можда ќе има а можда ќе нема ама треба да знаеш вокабилар и да ги знаеш времињата.Поздрав можеби ке ти помогнам со тоа.![]()
Всушност и не баш. Јас идев во шесто, седмо и осмоКого лажеш бе?На натпревар англиски се оди во 8 одд и 2 година. Со 12 години може само на кенгур и математика да си одел.
![]()
Како тоа? Кај мене само во осмо праќаа. Можда сметале дека како помали немало ништо да направиме.Всушност и не баш. Јас идев во шесто, седмо и осмо![]()
Кој ти вика ? Spelling Bee што е?Кого лажеш бе?На натпревар англиски се оди во 8 одд и 2 година. Со 12 години може само на кенгур и математика да си одел.
![]()
Натпревар во спелување на зборови?Кој ти вика ? Spelling Bee што е?