До мене е, или до него?

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Браво за храброста братче .. Не дека ќе бидам неуспешна без него или ќе пропаднам.. еве цела недела сме оддалечени а јас нижам успеси насекаде..
Можам и без него, ама подобро ми е со него иако има проблеми...
Даа нормланоо чуствуото е тоа онака све исполнето е што би посакалa друго :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Мене целиов овој круг-другари-љубовници ми мириса на невољи.
Ако во друштвото постојат такви односи ала-некој спие со некого или секој спиел со секого ке има проблеми.
Сеа незнам каква ви е алата таму, ама јас би играл другачие.
Пошто не е фер да му се лутите на некого за нешто што го направил пред вас а и неможе да го смените минатото, концентрирајте се на иднионата.
Јас би го сменил друштвото па и љубовникот ако инсистира да се дружи често со некого со кој имал интимни моменти пред тоа.
Како да не, не изигравам јас џокер у покер...еднашка тие ако се плеснале кој ти гарантира дека нема да го направат или направиле тоа повторно ако се блиски во исто друштво.
Настрана тоа и си бараш нова љубов...луге има милиони што заслужуваат да бидат уникатно сакани а и не мораш да ги делиш со некого...ниту во кревет ниту пак во мислите...тоа е сигурен немир во животот што замара постојано и мисла што јаде како црв од внатре...фак дет.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Мене целиов овој круг-другари-љубовници ми мириса на невољи.
Ако во друштвото постојат такви односи ала-некој спие со некого или секој спиел со секого ке има проблеми.
Сеа незнам каква ви е алата таму, ама јас би играл другачие.
Пошто не е фер да му се лутите на некого за нешто што го направил пред вас а и неможе да го смените минатото, концентрирајте се на иднионата.
Јас би го сменил друштвото па и љубовникот ако инсистира да се дружи често со некого со кој имал интимни моменти пред тоа.
Како да не, не изигравам јас џокер у покер...еднашка тие ако се плеснале кој ти гарантира дека нема да го направат или направиле тоа повторно ако се блиски во исто друштво.
Настрана тоа и си бараш нова љубов...луге има милиони што заслужуваат да бидат уникатно сакани а и не мораш да ги делиш со некого...ниту во кревет ниту пак во мислите...тоа е сигурен немир во животот што замара постојано и мисла што јаде како црв од внатре...фак дет.
Знаеш да си озбилен кога треба..
: )
Ова се случуваше малку поодамничка, лани летото.. Оваа е од друг град а кај нас доаѓа ретко..
Обично знае кога е без дечко и да "навлага" у некој теми кутрата мислејќи јас не знам ништо па као провоцира..
Не знам дали кога доаѓа таа он наоѓа време да спие со неа а ќе научам.. или тоа што не се одлепува од мене има позитивно влијание нзз. . Време лечи сѐ;)
И лошото ќе помине, ама и доброто минува..

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејви

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Знаеш да си озбилен кога треба..
: )
Ова се случуваше малку поодамничка, лани летото.. Оваа е од друг град а кај нас доаѓа ретко..
Обично знае кога е без дечко и да "навлага" у некој теми кутрата мислејќи јас не знам ништо па као провоцира..
Не знам дали кога доаѓа таа он наоѓа време да спие со неа а ќе научам.. или тоа што не се одлепува од мене има позитивно влијание нзз. . Време лечи сѐ;)
И лошото ќе помине, ама и доброто минува..
Сите сме го јаделе ние и секој од нас има по некоја тажна прикаска, затоа не е добро да си несериозен кога на некој му е тешко.

• Ми се допаѓа