Zdravo.. Nova sum na forumov a pratam sto se komentira so godini..
Odluciv da napram prof posto mi treba pomos i sovet..
Vo vrska sum 4 god.. Od najdobri drugari stanavme partneri. Na pocetokot se bese sovrseno ova e kaj sekoj ne samo kaj mene. Do pred nekoj mesec se bese taka ubavo i podnoslivo ke imase nekoja kavga ali nisto strasno.. A SEGA?! Bukvalno ne mozeme da se podneseme. Za se nekoja sitnica se raspravame se karame.. Odbivni sme. Duri i mislam deka se e navika ama stom pomislam deka ako stavam kraj nema vekje ni da me gusne me fakja panika. Se gubam. Sepak mislam deka e ljubov vo prasanje ali ne e toa toa..
Vo drustvo ni e bifsa negova (taa misli deka ne znam deka mu e bifsa
) i stalno provocira so nekoj muabeti a ovoj i vozvrakja.. Ova se slucuva posledniov mesec. Msm ne mrazam nego mi e odbivna (logicno) ko paun mi se due koa go prasuva nesto. Mozno e da ima cuvstva kon nea pak? sepak ne bila toa vrska. Ne ja ni baknal imale samo sex.. Se plasam, nekjam da go izgubam iako si vikam ne vredi ne e toj so go zasakav.. Se smenil dolgo vreme ne me gleda ko porano i jas isto ne go osekjam ko porano ali... Nekjam kraj! samo sakam sovet da se potrudam da go vratam nazad.. Mozda i vekje se otkazal od ovaj inaet i gordosta moja.. Nekjam radi toa dr da zasaka.. (inace ko i po obicaj sakam se da e po moe. ne mi zameruva samo toj duri i cela moja familija go primeti toa sto mu go pravam)

Vo vrska sum 4 god.. Od najdobri drugari stanavme partneri. Na pocetokot se bese sovrseno ova e kaj sekoj ne samo kaj mene. Do pred nekoj mesec se bese taka ubavo i podnoslivo ke imase nekoja kavga ali nisto strasno.. A SEGA?! Bukvalno ne mozeme da se podneseme. Za se nekoja sitnica se raspravame se karame.. Odbivni sme. Duri i mislam deka se e navika ama stom pomislam deka ako stavam kraj nema vekje ni da me gusne me fakja panika. Se gubam. Sepak mislam deka e ljubov vo prasanje ali ne e toa toa..
Vo drustvo ni e bifsa negova (taa misli deka ne znam deka mu e bifsa