Долна облека

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
48
318
27
Нормално, мене многу покомотно ми е во широчки гаќи до половината, и такви секогаш си купувам,а и не настинувам. Да можам и на баба ми ќе ги облечам, а за машките да не зборам тие во што сакаат да гледат. Тие сакаат или во танга или па во ич без ништо да те видат. :D
 
  • Like
Реакции: diva orhideja

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Нормално, мене многу покомотно ми е во широчки гаќи до половината, и такви секогаш си купувам,а и не настинувам. Да можам и на баба ми ќе ги облечам, а за машките да не зборам тие во што сакаат да гледат. Тие сакаат или во танга или па во ич без ништо да те видат. :D
Тангата одамна е out мила..онака за инфо само :)
 

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Зошто? е што е ин сега?
Не ги носат повеќе,барем од моите другарки,никој не носи.
А:Не се практични.
Б:Не се практични.
Што е ин?
Што знам за кого како нормално.
Најчесто
секакви видови на слипс кои прават задникот да изгледа секси и во секој случај малку повеќе бар до пола да биде покриен.
A и по продавниците гледам не се продаваат танга повеќе или пак многу ретко.


Иначе коментарот настана во една дискусија во која еден од моите колеги јасно и гласно изјави дека тангата не е ин и дека не му се допаѓа кога девојка носи танга,а останатите колегите го потврдија истото па од таму и мојот коментар.
 

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
48
318
27
Не ги носат повеќе,барем од моите другарки,никој не носи.
А:Не се практични.
Б:Не се практични.
Што е ин?
Што знам за кого како нормално.
Најчесто
секакви видови на слипс кои прават задникот да изгледа секси и во секој случај малку повеќе бар до пола да биде покриен.
A и по продавниците гледам не се продаваат танга повеќе или пак многу ретко.


Иначе коментарот настана во една дискусија во која еден од моите колеги јасно и гласно изјави дека тангата не е ин и дека не му се допаѓа кога девојка носи танга,а останатите колегите го потврдија истото па од таму и мојот коментар.
Е, ја ова не сум го знаела. Интересно.