интересна сторија ... имав и јас сличен период како овој Дуле - пред 7 -8 години !!! (само што немав јас никаква фрка со парите и семејството) Бев господар на најјакиот сојуз на балканов - во сојузот имав играчи од цел балкан, повеќето беа женски, ама страшно добри беа во играта ... се уште имам контакт со сите членови од мојот сојуз, бевме 24 члена, секој ден добивав по не знам колку молби и апликации за да ги примам во нашиот сојуз - бев строг, не пуштав секој, затоа и бевме No.1 - на крај и јас го продадов мојот acc - серверот беше хрватски, и неможеа никако да бидат појаки од нас, и почнаа да измислуваат причини зашто да не казнуваат со неиграње од 3/5/7 дена па се до 15/30 дена ... од како го продадов мојот acc , а пред тоа го распуштив сојузот ... после неполни 3 месеци играта почна да иде во надолно ниво ... денес не знам дали некој воопшто ја игра ... се заради "паметние" хрватски администратори 
само на крај сваќаш дека подобро од реалниот живот нема - сега само покер играм кога имам време и ништо друго ... доста филозофии, ајде да се вратам на работата јас

само на крај сваќаш дека подобро од реалниот живот нема - сега само покер играм кога имам време и ништо друго ... доста филозофии, ајде да се вратам на работата јас