Доколку имате книга со која би можеле...

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
нема да биде интересно така..најверојатно би ја запалила...не би сакала некој ден некој друг да биде задолжен за мојот живот

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Нее бе,не сум толку злобна јас..уствари..:unsure не бе не ja сакам книгата :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не би ја искористила ни во случај да убивам,ни да оживувам,ни да лечам.
Доколку треба да лечам и оживувам,ке треба да постои бесмртност така?
И до каде така?
Или пак ке бирам кој да оживеам кој не?
Не не,благодарам,не сакам такви одлуки да зависат од мене.
Тој товар кому му се чини лесен нека проба да го носи.
А за изигравање добродушност до коска е најлесно,само што делата не оддаваат,кога,тогаш.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Изреволтиран од сите терористи, штетници на земјата. Насилства еден куп, криминалци се тоа треба да се исчисти...
Баш кога почнуваше серијата си помислив истото што и ликот го стори во серијата. Го чистеше светот од насилства, ама веќе полуде и почна да прави глупости, можеби го излуди неговиот соперник лик L...

Ви ја препорачувам серијата да ја изгледате!

Keepitreal

Полноправен Член
3 мај 2013
78
38
18
За жал не би ми завршила работа, нема да стигне мастило !

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Дај му на човекот моќ и ќе дознаеш всушност каков е...да тоа е барем за мене, прилично искушувачка работа, да се соочиш со самиот себе си со твоето Id..да одговорам искрено не би сакала да ја поседувам книгата , причината е за жал ,таа дека ,многу малку ми треба да ја наполнам таа книга од чисто задоволство и од сознанието дека не морам да го правам тоа ама дека не ми е грижа....мислам дека во одредени моменти мојата сенка мојот ид надминува се друго и секаква совест....фала богу што тоа се само моменти...на ова ќе додадам само едно мое цитатче...''Ни најголемата злоба на светот да е собрана во мене нема да ме исплаши...она што ме ужаснува , е рамнодушноста спуштена во мојата душа....''

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Не би ја користела, но би ја чувала. Не смее да падне во погрешни раце. Никако во рацете на една моја „другарка“ која негува болни идеји...
Со тоа што би убивала криминалци и „лоши“ луѓе и јас самата би станала тоа.
Инаку Death Note ми е една од омилените аниме серии.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
абе да видиш работа .. ја еве сакам да пишам име и да цркне еден човек .. ама шо прајме со останатите шо имаат исто име и презиме ? :eek