за парвати треба едно копче „ултимејт лајк“ еднаш стискаш за сите мислења пред и после, сите по еднаш да му стиснеме и да ги има сите лајковиОд parvati се ми се допага,сега кажувам и нека биде еднаш засекогаш,па ако сака и нека претера:frown

за парвати треба едно копче „ултимејт лајк“ еднаш стискаш за сите мислења пред и после, сите по еднаш да му стиснеме и да ги има сите лајковиОд parvati се ми се допага,сега кажувам и нека биде еднаш засекогаш,па ако сака и нека претера:frown
Епа кога викаш така , јас нема да се уклучам утре. Зарем не знаеш дека за лајкови се регистрирав на форумов.јутре нема носење јајца по џебови, нема ни носење исцепани џебови ? океј, нема мрсење муда сс лајк
а кд се фарбаф ? кд иамо ликовно ?
па не се укључуј ама дојди у харем, јутре петак навечер џа бу а у ке се пие на големо, ја јутре гипс ке понесу да се потпишуемо сс маркери коктели вина бели, шефица мели ја ти сфи : ) смели ххх целиЕпа кога викаш така , јас нема да се уклучам утре. Зарем не знаеш дека за лајкови се регистрирав на форумов.![]()
мани шефица па и сефица се праиш ск : ) ти га знаеш само пасфорд од сеф, кд загусти ке га отфараш : )од куде па си ме завикаја сефицу?:rolleyes
јас би ипак бело....офф топик... хх шалу се, што ке пиемо ? ја сам за винце а ви ? црно суво такфо посно, еее види на зд постери ни се просфетлуеф а не бе тој су ми трауме од сител , канал пет попови..... : )