Дискотека „Харем"

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Хахахахахах....Султану шта то говориш.....Ајј пијан сии...коа че се отрезниш ке збориме :D
Tи си пијана бре :D Јас убаво говорам. Дај по една пијачка за мене мајорот и 990фрикот

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Tи си пијана бре :D Јас убаво говорам. Дај по една пијачка за мене мајорот и 990фрикот
По трезна никад не сум била...Јесте дека ми се спиее ама тоа е тоа :/ Иначе ајј да не се лажеме најбољи си у кревет ;) Ова се шалев да заштедам некој динар...Ама јбг не си ти економиста не ги разбраш тие политики аххахахахах :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
По трезна никад не сум била...Јесте дека ми се спиее ама тоа е тоа :/ Иначе ајј да не се лажеме најбољи си у кревет ;) Ова се шалев да заштедам некој динар...Ама јбг не си ти економиста не ги разбраш тие политики аххахахахах :D
Што рековме економиста? Одма нешто ме сецна . Ајде економиске дај по една воТка абсолут да наздравиме со пријателиве

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Што рековме економиста? Одма нешто ме сецна . Ајде економиске дај по една воТка абсолут да наздравиме со пријателиве
index.jpg Еве....Ама самоо ова шише.....Нема више :p

• Ми се допаѓа

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Не се разбирам ич у тие полити, затоа си ти тука, знаеш како викаат: Зад секој секси јебозовен и добар у кревет маж, стои такоџе добра у кревет жена која се разбира у економија :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
sterling-silver-charms-old-fashioned-key-charm.jpg

a oнаа најтмеркана не заеба го има резервниот сеа шљока негде нас кој не е*е. вии таму да не фали нешто :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor