Па не ни бев со план да те заебам....Него да не ми трошиш пари од харемот за пиењеаааааааа не ме заеба сеа сама се заеба сите форумџики ќе ми фрлаат пијачки![]()

Па не ни бев со план да те заебам....Него да не ми трошиш пари од харемот за пиењеаааааааа не ме заеба сеа сама се заеба сите форумџики ќе ми фрлаат пијачки![]()

Па не ни бев со план да те заебам....Него да не ми трошиш пари од харемот за пиење![]()
џабе не си султанка 
Хахахахахах....Султану шта то говориш.....Ајј пијан сии...коа че се отрезниш ке зборимеџабе не си султанка
![]()

Tи си пијана бреХахахахахах....Султану шта то говориш.....Ајј пијан сии...коа че се отрезниш ке збориме![]()
Јас убаво говорам. Дај по една пијачка за мене мајорот и 990фрикотПо трезна никад не сум била...Јесте дека ми се спиее ама тоа е тоа :/ Иначе ајј да не се лажеме најбољи си у креветTи си пијана бреЈас убаво говорам. Дај по една пијачка за мене мајорот и 990фрикот
Ова се шалев да заштедам некој динар...Ама јбг не си ти економиста не ги разбраш тие политики аххахахахах 
Што рековме економиста? Одма нешто ме сецна . Ајде економиске дај по една воТка абсолут да наздравиме со пријателивеПо трезна никад не сум била...Јесте дека ми се спиее ама тоа е тоа :/ Иначе ајј да не се лажеме најбољи си у креветОва се шалев да заштедам некој динар...Ама јбг не си ти економиста не ги разбраш тие политики аххахахахах
![]()
Не се разбирам ич у тие полити, затоа си ти тука, знаеш како викаат: Зад секој секси јебозовен и добар у кревет маж, стои такоџе добра у кревет жена која се разбира у економијаПо трезна никад не сум била...Јесте дека ми се спиее ама тоа е тоа :/ Иначе ајј да не се лажеме најбољи си у креветОва се шалев да заштедам некој динар...Ама јбг не си ти економиста не ги разбраш тие политики аххахахахах
![]()

Ај јас ќе донесам од магацин, Гонзо дај клучот пак , овој дистирбутеров сите флаши со синџири ги има донесено.Отвори ја прикачената датотека 3348 Еве....Ама самоо ова шише.....Нема више![]()