Дискотека „Харем"

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
И таа јас што ја отворив беше за кафуле,и идеата беше за дружење преку ден и навечер нешто слично на ова:)...ајде белки нема да ја затворат еве и Sarah е овде со вас па фајкајте врски преку нејзе:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
И таа јас што ја отворив беше за кафуле,и идеата беше за дружење преку ден и навечер нешто слично на ова:)...ајде белки нема да ја затворат еве и Sarah е овде со вас па фајкајте врски преку нејзе:)
Абе тебе ти е криво сеа кафиќот што ти го затвориле што си крадела струја и покер апарати таму бегај мафијаш еден!

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Mа одам директно на модераторот на играчница...Маж ми несмее да ми ја чепка темата :D А и Сарах ке ни помогне :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Jackal and Гонзо

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Твојата стварно беше слична повеќе не навлегувам, не би треабло темава да се избрише според мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Твојата стварно беше слична повеќе не навлефувам, не би треабло темава да се избрише според мене.
Иста беше Саричка но во ред е не се бунам ниту пак сакам како резултат на тоа да се затвори ова,битно ми беше да се има ваква тема:)...и волкот сит и овците на број...Замислата ми беше баш ваква но со кафе шема:)
Тукуу што е ова сентиш,фајрон се спрема за вечерва или намерно се стиши атмосверава за да играат заљубените еден до друг?:wub

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Bum-Bum and Selma

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Иста беше Саричка но во ред е не се бунам ниту пак сакам како резултат на тоа да се затвори ова,битно ми беше да се има ваква тема:)...и волкот сит и овците на број...Замислата ми беше баш ваква но со кафе шема:)
Тукуу што е ова сентиш,фајрон се спрема за вечерва или намерно се стиши атмосверава за да играат заљубените еден до друг?:wub
Сеа секој во својата одаја што си ја резервирал (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
За заљубените е ќе ја порачуваат сеа

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi