Абе тебе ти е криво сеа кафиќот што ти го затвориле што си крадела струја и покер апарати таму бегај мафијаш еден!И таа јас што ја отворив беше за кафуле,и идеата беше за дружење преку ден и навечер нешто слично на ова...ајде белки нема да ја затворат еве и Sarah е овде со вас па фајкајте врски преку нејзе
![]()
Mа одам директно на модераторот на играчница...Маж ми несмее да ми ја чепка тематаИ таа јас што ја отворив беше за кафуле,и идеата беше за дружење преку ден и навечер нешто слично на ова...ајде белки нема да ја затворат еве и Sarah е овде со вас па фајкајте врски преку нејзе
![]()
Твојата стварно беше слична повеќе не навлегувам, не би треабло темава да се избрише според мене.И таа јас што ја отворив беше за кафуле,и идеата беше за дружење преку ден и навечер нешто слично на ова...ајде белки нема да ја затворат еве и Sarah е овде со вас па фајкајте врски преку нејзе
![]()
ШШШшшшшштТ!!! Не ме издавајАбе тебе ти е криво сеа кафиќот што ти го затвориле што си крадела струја и покер апарати таму бегај мафијаш еден!
Иста беше Саричка но во ред е не се бунам ниту пак сакам како резултат на тоа да се затвори ова,битно ми беше да се има ваква темаТвојата стварно беше слична повеќе не навлефувам, не би треабло темава да се избрише според мене.
Сеа секој во својата одаја што си ја резервиралИста беше Саричка но во ред е не се бунам ниту пак сакам како резултат на тоа да се затвори ова,битно ми беше да се има ваква тема...и волкот сит и овците на број...Замислата ми беше баш ваква но со кафе шема
Тукуу што е ова сентиш,фајрон се спрема за вечерва или намерно се стиши атмосверава за да играат заљубените еден до друг?![]()
За заљубените е ќе ја порачуваат сеаИста беше Саричка но во ред е не се бунам ниту пак сакам како резултат на тоа да се затвори ова,битно ми беше да се има ваква тема...и волкот сит и овците на број...Замислата ми беше баш ваква но со кафе шема
Тукуу што е ова сентиш,фајрон се спрема за вечерва или намерно се стиши атмосверава за да играат заљубените еден до друг?![]()
Само сабјата да ја наострам и ќе идеме заедноЈас сакам да си одам,ке ме караат дома дека е доцнаа ми е страв од темници,ке ме испрати некој?
![]()