Дискотека „Харем"

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не сум во тек со настаниве,ќе ми појасните ли за што станува збор:D
во смисла дека администрација се министерство и никој не не дружеше по забавиве па очекувавме дека ке ни пратите инспекција и ке ни ги затворите локаливе:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
во смисла дека администрација се министерство и никој не не дружеше по забавиве па очекувавме дека ке ни пратите инспекција и ке ни ги затворите локаливе:giggle
ау никако,јас на ваша страна сум сп до вас со мелодијава :D
ајмоооооооооооооооо веселоооооооооооооооооооооооооооооооо (само без кршење чаши:giggle)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ау никако,јас на ваша страна сум сп до вас со мелодијава :D
ајмоооооооооооооооо веселоооооооооооооооооооооооооооооооо (само без кршење чаши:giggle)
Само за сваќата и министерството.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
има ли некој ? : ) брее јоште дими од ичера, бреее празно, чек ке си сфару некое кафе, можда ке дојде некој на цигарче

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сфарено пред време : ) знам дека некој ке дојде, без шикер е, стаи си ако сакаш, имаш и цедену помаранџу у фрижидер, мене сипи ми некој шток : ) и пушти музиче по тфој избор :igra

• Ми се допаѓа

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
сфарено пред време : ) знам дека некој ке дојде, без шикер е, стаи си ако сакаш, имаш и цедену помаранџу у фрижидер, мене сипи ми некој шток : ) и пушти музиче по тфој избор :igra
Брејјј украдосте ми гу дискотекууу вие кумаовции :D хахахахахаха.....
I'm just kidingg :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
опааа идеф још, ај ви две док не дошле још некои, пуштете некој сентиш и учете ме да играм : ) куде да ги ставу руке и уста ? : )

• Ми се допаѓа