во смисла дека администрација се министерство и никој не не дружеше по забавиве па очекувавме дека ке ни пратите инспекција и ке ни ги затворите локаливеНе сум во тек со настаниве,ќе ми појасните ли за што станува збор![]()

во смисла дека администрација се министерство и никој не не дружеше по забавиве па очекувавме дека ке ни пратите инспекција и ке ни ги затворите локаливеНе сум во тек со настаниве,ќе ми појасните ли за што станува збор![]()
ау никако,јас на ваша страна сум сп до вас со мелодијававо смисла дека администрација се министерство и никој не не дружеше по забавиве па очекувавме дека ке ни пратите инспекција и ке ни ги затворите локаливе![]()
Само за сваќата и министерството.ау никако,јас на ваша страна сум сп до вас со мелодијава
ајмоооооооооооооооо веселоооооооооооооооооооооооооооооооо (само без кршење чаши)
па даааааааааааа бе ја погодиСамо за сваќата и министерството.
ќе ми свариш и мене?има ли некој ? : ) брее јоште дими од ичера, бреее празно, чек ке си сфару некое кафе, можда ке дојде некој на цигарче
Брејјј украдосте ми гу дискотекууу вие кумаовциисфарено пред време : ) знам дека некој ке дојде, без шикер е, стаи си ако сакаш, имаш и цедену помаранџу у фрижидер, мене сипи ми некој шток : ) и пушти музиче по тфој избор![]()