Е фатија сам те ск, што правимо, да га мењам потпис?те љубит и јас мор, кај че оиш, да спиет ? океит спиит си ти, ако немиш каи ја иам собит, ефтини сеи и блислут се тук, за де сет минути бе чоек
ова не е турбофолк а и поучна е поентата на песнава а не тука младиве се дроговаат :rolleyes
па че го фатиш као да него фатиш бе чоек, кулкава јајдица си клалл море, в ојчите ча ми бркнишЕ фатија сам те ск, што правимо, да га мењам потпис?
Те љубит ама роденден му е и премногу е возбуден. Се занесвит п***р е.Не ме сака прашај го
ам сите ми се погоре поучни ама имале решетки на ушите и неможеле да ги слушетова не е турбофолк а и поучна е поентата на песнава а не тука младиве се дроговаат :rolleyes
хахаххахаххахаха Луууууууууудпа че го фатиш као да него фатиш бе чоек, кулкава јајдица си клалл море, в ојчите ча ми бркниш
ќути кд се труду да пишују охридски, толко се напињам и стегну.....за малце ке прдну хеахеаххахеахахахаххахаххахаха Лууууууууууд
Ај да га е*у, ти бе научија си тај нашиот дијалект. кажаја сам ти дека е л'к само треба малку да се потрудиш.па че го фатиш као да него фатиш бе чоек, кулкава јајдица си клалл море, в ојчите ча ми бркниш