Абе Мајорот го смена потписот.еее.... и ? : )

Ама сеуште си ти главниот лик, не најдов подобар цитат од твоите.

Абе Мајорот го смена потписот.еее.... и ? : )
Абе Мајорот го смена потписот.
Ама сеуште си ти главниот лик, не најдов подобар цитат од твоите.![]()
Дај некој надлежен нека ги покани гостите и видете тие неколку што се кријат зад врата кои се:frown...ич нејкам кога некој чека на врата да дочека момент да не плати карта...кажете им дека е бесплатно,со платно само охрид имаТ
Онлајн: 26 (членови: 12, гости: 14)
Вкусот е сличен на пелинковац, ама rammazotti имат појак и поостар вкус.....вакво знам дека иам у регалот ...а што пијалок е...ете никад не ми текнало да пробам...па што е rammazotti?![]()
горчи, ама сексуално ми ги 'злоупотребуе' уста од онутра, ежи ми га език како кли... : ) Убаф напитак,нешто као после вечеру за да си се вари храна на раат там унутравакво знам дека иам у регалот ...а што пијалок е...ете никад не ми текнало да пробам...па што е rammazotti?![]()
хахаха супер е потписов, а можеш да ги стаиш двата еден под друг? така најбољи ќе биде мисламАбе Мајорот го смена потписот.
Ама сеуште си ти главниот лик, не најдов подобар цитат од твоите.![]()
значи ти си една од тие зад врата што седааааааатт,влези влезиМене ме нема![]()
ќе најдеме и подобар, само малку треба да се потрудиме во Охридски речник да продискутираме со братов.мене ми се харесваше првиот појќе![]()
Вкусот е сличен на пелинковац, ама rammazotti имат појак и поостар вкус.....![]()