Да сакаш или да бидеш сакан?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Боже луѓе,од кај ги вадите темиве?Сакам да ме сакаат сите а јас ке ги мразам сите,или обратно......

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Имам осетено како е да сакаш да не ти е возвратено и тоа ми беше најтешкото нешто што ми се случило (кога станува збор за љубовта) па ако веќе морам да бирам би одбрала да бидам сакана.Убаво е кога некој ти посветува внимание,кога те гледа со поинакви очи и кога прави се за ти да бидеш среќна.Па којзнае можеби баш заради тоа што ќе си сакан и ти ќе ја засакаш истата личност со тек на време,што нели сите се согласуваме дека е најубаво и најинтересно.

Само да те прашам дали си знаела,која љубов е вечна??? Еве јас ке ти кажам....Невозвратената!!!!!!!!!!!!! :pusi А,иначе што се тиче сакањето,па фала богу дека е подобро да бидеш сакан,тоа ти е исто (Еден му вика на другиот,затвори ги очите,гледаш ли нешто?Не не гледам,па тоа е нормално,штом мижиш ништо не гледаш. :D .Ако ме разбра!! (handshake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Pisoi

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Епааа да бидам сакан заштоо доста време сум сакал и не ми било ништо возвратено така дааа

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Подобро е да бидеш сакан, зошто ако сакаш, а не те сакаат потешко е и повеќе ќе патиш :)