Оффф, ајде нека биде по твое, ама сепак грешиш... И не ти чепкам у харемот господине Сулејман, не се секирај.Ајде бре не си помислил, само што се зачлени одма у темава :smug Само не ми чепкај во харемот мој
Оффф, ајде нека биде по твое, ама сепак грешиш... И не ти чепкам у харемот господине Сулејман, не се секирај.Ајде бре не си помислил, само што се зачлени одма у темава :smug Само не ми чепкај во харемот мој
Средена работа паша одма ти следува една одаја на тебеПиши ме мене обезбеџење на жените
Ќе треба цел подфорум за мојот харемСултану ти треба да се изјасниш во некоја тема кој ти е харемот..и каде не смеат да чепкаат
Може можеСредена работа паша одма ти следува една одаја на тебе
Леле султанууу...Се очекував ама оваа неее Што е многу многу еЌе треба цел подфорум за мојот харем
хахахахахахахахаах ѕверпа се заиграсте сс офтопици Ч ) ке ве ебеф модератори еј : )
јас му сум тест возач на робинките од харемот на султанот ...Јас имам свој харем на форумов
хахах тоа и јас го помислив,само што се зачлениАјде бре не си помислил, само што се зачлени одма у темава :smug Само не ми чепкај во харемот мој
одма за темава ,епа ајде добре дојде во нашиот црно-бел светIvan|BB-LIfestyle