Дали и колку треба да спремни луѓето да имаат обврска/работа

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Има мене кој да ме види, не треба да се докажувам пред кој ќе му текне. Дрва во шума или во Рисајкл Бин. Оф топик сме и двајцата.
Знам де затоа сега ке ти велев .. да ја пријавиш да ја избришат темата ... да не постои ! едноставно така на шала ја отворив

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
колко ме служи интелигенција, ја разбра дека овде се работи за некој што отишја на болување, а на његово место дошло некое дете без работно искуство, и покушувало да се претстави како некоја главна фаца на шалтер, сс поставување на његови услови. Поправите ме ако грешу. Тој е чист пример за работу преко врске, мамини и татини деца на добри работни места :D

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
колко ме служи интелигенција, ја разбра дека овде се работи за некој што отишја на болување, а на његово место дошло некое дете без работно искуство, и покушувало да се претстави како некоја главна фаца на шалтер, сс поставување на његови услови. Поправите ме ако грешу. Тој е чист пример за работу преко врске, мамини и татини деца на добри работни места :D
Па така е .. колку што разбрав .. дечково се спремал да остани за стално на работа ..али како што реков .. пекар не може да учи водоинсталатер