Гумени бонбони

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Единствени гумени бонбони што ги сакам се харибо мечињата и харибо црешите. Едни има како црвчиња и одвратна ми е помислата дека се во таква форма. Едни како малинки ми е одвратниии