Врска во тајност

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Не ми спомнувај. Или јавна или никаква...Во тајност......
пробав така....теравме една година и на крајот и мене и неа и пукна филмот и се 'заклавме'.
Начисто....

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
До сега скоро 90% од врските ми биле во тајност.Или поконкретно да кажам : сите знаеле која девојка ја бркам или шмекам.Ќе се фатам со нејзе и после некој период ми здосадува.Епа пред да ми здосади јас си имам уште една врска и таа е во строга тајност.Знаеме само јас и она.Нема ништо послатко од тоа во бестрага.Барутот го празниш на две места.Се’ ти е рамно :D
Ама сега оваа врска ми е речиси јавна (знаат само тие што треба да знаат отприлика 10-тина луѓе од моја и нејзина страна) и не планирам друга врска во тајност.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Не сум била досега во таква врска, не сакам ни да бидам... повеќе би сакала да си шетаме слободно, да си излегуваме заедно, да одиме на кафе фатени за рака... поубаво ми е така :)

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Не сум била досега во таква врска, не сакам ни да бидам, многу ми е глупо и детски.
Но доколку би имала потреба би се криела, а се надевам дека нема да има.

Luisana12

Полноправен Член
4 мај 2013
64
40
18
Не сум имала таква врска а и е новозможно е да имаам.Живеам во мало градче каде што се се дознава за многу брзо време.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Врската со маж ми ја почнавме баш така, со криење...
Се криевме заради Х причини ама не долго, можеби месец или два...
Убав период...:)

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Јас одобрувам врска во тајност, додека не стане сериозна, нормално ако има потреба од тајност....и скоро сите врски така ми почнале....

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Феодора

Нов член
4 јуни 2013
11
6
3
Ми се има случено еднаш заради Х причини, заради кои што на крај и заврши...Иако додека траеше беше убаво, сепак повеќе сум за врски кои не се во тајност. Сега имам долга и не тајна врска и многу е поубаво без притисоци и стравови, едноставно е попријатно.

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Цел приватен живот ми е во тајност..мислам дека на форумов луѓево знаат повеќе, отколку луѓето околу мене. само заради уживањето да споделиш а да не ти виси некој над глава со прашања:). Да мојата врска инаку започна во тајност , и сите случувања меѓу мене и мојот партнер , вклучувајки и многу работи за нас двајцата и планирам да остане така. Никогаш не сум сакала навлегување во интимноста, можеби токму поради тоа , досега имам прилично мирен и убав живот. Јас говорам од мој аспект на ''тајна врска'' , инаку не сум имала од поинаков аспект таква, да неможе да стане јавна или компромитирачка итн....а дали би била во таква некоја или би ми пречело тоа најмногу зависи од ситуацијата во која се наоѓам(think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Како шо забранетото овошје е послатко, така мислам дека и врска во тајност би била поинтересна, авантуристична :gjavol