А зошто мислиш дека е така лесно да му се помогне на некој, особено на зависник?Dobro be lugje, kako ne moze da se prepoznae depresija, chudno odnesuvanje, zavisnost ili drug problem? Jas ne znam Od sto zaminalo momchevo, neka mu e lesna zemja.No me nervira otugjenosta megju lugjeto , kako sekoj da e zatvoren vo svojot mikrokosmos I da si e dovolen Sam na sebe. Vlatche bill chovek so mnogu prijateli,so profesija, so devojki okolu sebe, so finasiska stabilnost, preubava nadvoreshnost I glas. Zosto Nikoj ne mozel nisto da pomogne bez razlika kakov bill problemot. Zalno za mlad zivot vo najubavite godini za tvorenje I ziveenje. Sochuvstvo do najbliskite.
Имаме право да коментираме и се знае од што почина драгиот наш од наркотициОставете го човекот нека почива во мир, не му се потребни вашите мислења. Си имал негова причина зошто починал и не мора никој да ја знае. Сите ќе умреме когаш тогаш, после тоа сѐ е небитно. Колку луѓе умираат, а не ги знаете и зошто би дискутирале за тоа. Разменувајте мислења со живите, мртвите не се во состојба да ве слушнат.
Што да ти кажам, терај по свое, поинаку и не можеш, ти имаш право, искористи го мудро.Имаме право да коментираме и се знае од што почина драгиот наш од наркотици
Немаш право да ми кажеш,ова е форум,секој коментира што сакаШто да ти кажам, терај по свое, поинаку и не можеш, ти имаш право, искористи го мудро.