Вистински македонец си ако...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,673
1,683
Han Wavel
Во зграда бушалицата секогаш игра во 8 сабајле, а прекинува во 9, но тоа е нормално пошто денот сабајлечки требало да се фати.
Значи ова е најзабеганото нешто било да е стан или куќа, ќе земе некој да работи нешто, станал во 6 во недела дека слободен ден нели, во 7 се спремил и почнал да работи до 9 и после тоа одмара до 11. Не е битно што некој сака да одмара, он требало баш неделата да работи од 7 сабајле.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,565
7,174
1,153
Big Sur
Значи ова е најзабеганото нешто било да е стан или куќа, ќе земе некој да работи нешто, станал во 6 во недела дека слободен ден нели, во 7 се спремил и почнал да работи до 9 и после тоа одмара до 11. Не е битно што некој сака да одмара, он требало баш неделата да работи од 7 сабајле.
Да, па ајде да бушат цел ден, некако да разбереш зошто почнале сабајлечки, они пола саат до саат, најрано што може и после толку.
Фииирооомм.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr