Кој те нервира највеќе од форумов (едно машко и едно женско членче)Где ме наџе ....да,толку
Вистина
Вистина
Кој те нервира највеќе од форумов (едно машко и едно женско членче)Где ме наџе ....да,толку
Вистина
Форумов е само за позитивни мисли,негативните се офф топик..така да не се прифака ...ајде ме нервираат slb_bobo JaMiКој те нервира највеќе од форумов (едно машко и едно женско членче)
Вистина
Епа да не излажеш а ти прва излажа пошо сите знаеме дека нив двајца ги сакаш највеќе а не дека те нервираат И секогаш мора да има и некој што ти иде на живци со коментари, спамања или било што и да е...
за приватниот живот никаде ништо не те прашав,а во моментов кога ме праша кој ме нервира на форумот,сакала верувала сакала не тие двајца најмногу ме нервураат...јас не излажавЕпа да не излажеш а ти прва излажа пошо сите знаеме дека нив двајца ги сакаш највеќе а не дека те нервираат И секогаш мора да има и некој што ти иде на живци со коментари, спамања или било што и да е...
Јас на моето прашање ќе ти одговорам вака: прв одговор-Никогаш не сум кажала дека сум се заљубила во некој од форумов, пошо сум веќе заљубена во дечко ми, мислам дека неможам да се заљубам во некој друг. Може сум кажала имам некои симпатии или МОЖДА сум се заљубила Друго, приватен живот не мешам со форум, е тоа е вториот одговор на прашањето
За твојата вистина како се викаш?!
Ја бирам Предизвик
Океј, како и да е јас знам како се викаш А ти пак незнаеш за мене тоа што ме праша нема врска ајде, сакам мирно да ја продолжиме играва... Не се важи ни твоето ни моето прашање ајде... Сакаш јово на ново, да поставиш друго прашање пошо реков вистина или сакаш да продолжиме со мојов предизвик?!за приватниот живот никаде ништо не те прашав,а во моментов кога ме праша кој ме нервира на форумот,сакала верувала сакала не тие двајца најмногу ме нервураат...јас не излажав
ако ти не веруваш тие двајцата знаат дека е така и ке веруват
а ти птом не веруваш значи нема зошто да одговарам на твоите прашања во темава плууууууссс....сама рече приватен живот со форум не мешаш а исто и јас,и тоа е уште една приќина да не го напишам моето име
Кој предлог првиот или вториот?
Ако бе девојче,знај
Сама се демантираш во повеке наврати
А за играва сеедно,ова е само игра,ете нека оди како што предложи ти
Од кал да е твој да еКој предлог првиот или вториот?
Ма не се разбираме изгледа добро вечерва, или тебе ти се спие или мене Значи јас кажав вистина ајде прашај ме нешто, или последното кога кажав предизвик, дади ми некоја задачаОд кал да е твој да е