Ве има ли некој начекано додека мастурбирате/водите љубов?

Ве има некој начекано додека мастурбирате/водите љубов?

• Да

Гласови: 9 30.0%
  • Не

Гласови: 21 70.0%

• Вкупно гласале
    30

Diablo III

Истакнат Член
10 јануари 2013
11
1
103
28
Пред неколку месеци ми се случи ова и барав ваква тема и сега дури најдов конечно, да ме има начекаобрат ми (6 год помал од мене) јас бев в децка на кревет се самозадоволував, лаптопот до мене и слусалките клаени и јако пуштен звук и не слуснав кога влегол само наеднаш се појави и кога го видов одма со кебето се покријав и незнаев како да реагирам во тој момент, па некој ако се нашол во ваква ситуација (или слична) или ако можи да се замисли во истата нека кажи како ќе реагирал ако бил на мое место и што ќе направел подоцна со брат му, имаче сум доста сигурен дека ме има видено со прам, секунди беа во прашање, чувството е непријатно фала богу, одма ми дојде сила и ми идеше да го искршам, ама се воздржав некако, имаку ич се нејчиме со брат ми иншто немаме заедно ни карактер ни нишш, си дојде в соба си се промафта си зеде нешш и си замина, најмногу ме изнанервира и немозев да го гледам посебно во то момент и после 1 недела, некогаш така влегува ко на проверка и најмногу ме нервира и ми иди да го отепам тогас не се чувствувам како тинејџер.

Исто така и таткоми ме има видено со гледам на компјутер ништо повеќе, дури ком ни стоеше в дневна, и тој не го сетив кога се приближил до врата, наеднаш влезе, јас стегам х ама нешш се подзакочи кантата и станав за да го скријам екранот да не види шо има ама видел ... ова беше мн одамна пред 4-5 год

Milanbt

Староседелец
24 март 2015
1
0
1,001
29
Дали ве фатиле, кој ве фатил, кога.
Мене за време на секс не, а за другото ме фатиле еднаш пред години:sram

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Дали ве фатиле, кој ве фатил, кога.
Мене за време на секс не, а за другото ме фатиле еднаш пред години:sram
Ииииииии...ако си се засрамил и зошто си се засрамил пиши на темата за засрамување :sram

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Не, доста сме внимателни, заклучуваме врата. Инаку се случувало многу пати сред секс да тропне некој :D

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Да мене не ме виде зашо иам голема канцелариска столица али виде на екран што има :giggle