Пред неколку месеци ми се случи ова и барав ваква тема и сега дури најдов конечно, да ме има начекаобрат ми (6 год помал од мене) јас бев в децка на кревет се самозадоволував, лаптопот до мене и слусалките клаени и јако пуштен звук и не слуснав кога влегол само наеднаш се појави и кога го видов одма со кебето се покријав и незнаев како да реагирам во тој момент, па некој ако се нашол во ваква ситуација (или слична) или ако можи да се замисли во истата нека кажи како ќе реагирал ако бил на мое место и што ќе направел подоцна со брат му, имаче сум доста сигурен дека ме има видено со прам, секунди беа во прашање, чувството е непријатно фала богу, одма ми дојде сила и ми идеше да го искршам, ама се воздржав некако, имаку ич се нејчиме со брат ми иншто немаме заедно ни карактер ни нишш, си дојде в соба си се промафта си зеде нешш и си замина, најмногу ме изнанервира и немозев да го гледам посебно во то момент и после 1 недела, некогаш така влегува ко на проверка и најмногу ме нервира и ми иди да го отепам тогас не се чувствувам како тинејџер.
Исто така и таткоми ме има видено со гледам на компјутер ништо повеќе, дури ком ни стоеше в дневна, и тој не го сетив кога се приближил до врата, наеднаш влезе, јас стегам х ама нешш се подзакочи кантата и станав за да го скријам екранот да не види шо има ама видел ... ова беше мн одамна пред 4-5 год