Ќе имаш покана немај гајле (а тоа за отидени не прашувај и тоа далеку,еве јас на чело сум од тие) па 50% е завршена работата за третата венчавка уште идната невеста да каже даАма вие сите сте отидени така малку а? Сакам покана, од двете свадби, ко што пточитав до сега толку имаше, на пат е трета кај и да е не?
Ахам сега сте повеќе жени и сеир ќе си правите на моја сметка?Аман доста се запустија темите
а плус и The_Mayor го изморивте од играње,нека проба сега колумна да напиши
значи пpво сте ти и marjan втори Jackal и Bum-Bum и Како трети би требало да се The_Mayor и Kitty такааа?Ќе имаш покана немај гајле (а тоа за отидени не прашувај и тоа далеку,еве јас на чело сум од тие) па 50% е завршена работата за третата венчавка уште идната невеста да каже да
Стана нестана?Нестана нестана.......ами кој стана?Ахам сега сте повеќе жени и сеир ќе си правите на моја сметка?
Така сме.Абе се ќе има,и стриптизери ќе има и возење со чеза
Гледај сега јас во случајов сум зет, девер, кум, организатор, стиптизер и транспортер. Другиве нешто слично, уствари кој што мисли дека е нека си кажи.
Кој што мисли дека е, тоа нека си еГледај сега јас во случајов сум зет, девер, кум, организатор, стиптизер и транспортер. Другиве нешто слично, уствари кој што мисли дека е нека си кажи.
Камерман, или готвачка?Кој што мисли дека е, тоа нека си е
Јас сакам само пирошки, а ако некој се излаже да ме стави некоја почесна титула тогаш нек му је са сречом