Ќе имаш покана немај гајле (а тоа за отидени не прашувај и тоа далеку,еве јас на чело сум од тиеАма вие сите сте отидени така малку а?Сакам покана, од двете свадби, ко што пточитав до сега толку имаше, на пат е трета кај и да е не?
![]()
Ахам сега сте повеќе жени и сеир ќе си правите на моја сметка?Аман доста се запустија темите
а плус и The_Mayor го изморивте од играње,нека проба сега колумна да напиши![]()
значи пpво сте ти и marjan втори Jackal и Bum-Bum и Како трети би требало да се The_Mayor и Kitty такааа?Ќе имаш покана немај гајле (а тоа за отидени не прашувај и тоа далеку,еве јас на чело сум од тие) па 50% е завршена работата за третата венчавка уште идната невеста да каже да
![]()
Стана нестана?Нестана нестана...Ахам сега сте повеќе жени и сеир ќе си правите на моја сметка?![]()
Така сме.Абе се ќе има,и стриптизери ќе има и возење со чеза
Гледај сега јас во случајов сум зет, девер, кум, организатор, стиптизер и транспортер. Другиве нешто слично, уствари кој што мисли дека е нека си кажи.
Кој што мисли дека е, тоа нека си еГледај сега јас во случајов сум зет, девер, кум, организатор, стиптизер и транспортер. Другиве нешто слично, уствари кој што мисли дека е нека си кажи.
Камерман, или готвачка?Кој што мисли дека е, тоа нека си е
Јас сакам само пирошки, а ако некој се излаже да ме стави некоја почесна титула тогаш нек му је са сречом![]()