Вашите нокти

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Леле преубави ти се....И јас ја имав истата идеа ама неможам да си најдам убав црн лак сите се густи и не излегуваат добро....:/ А имам пробувано :p Браво :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and Selma

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Јас, пак ко падната од на Марс, не знаев за тој лак со магнет.:eek:
Тој со пукањето не го купив, ама овој мора да го купам. Туку Мила К. и Sarah кажувајте дали го има секаде или треба со лупа да го барам??:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Мила К. and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Тој со пукањето не го купив, ама овој мора да го купам. Туку Мила К. и Sarah кажувајте дали го има секаде или треба со лупа да го барам??:D
Кога реков во Пробиштип како од МАрс ме гледаа, но потоа годонеле па се правеа дека многу знаат. Го има овде по парфемерии, а мал град сигурно го има каде што се продаваат лакови на Голден роуз.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
DSC08668.jpg

И од Флормар имало ваков земав денес :) само што ова не се моите нокти од интернет ми е сликава :giggle
Иначе кај нас во Скопје има на пазар тезги со козметика, ги има таму лаковиве, ги има во аптеки, парфимерии, во самите продавници на Голден роус, и секаде се иста цена-150 :)
Иначе, задоволна сум, исто вака ми испаднаа ноктите,дури може и поубави од овие да ми се :D

zombie#

Полноправен Член
11 април 2012
72
65
18
29
Долги (најчесто кога ќе ми ги видат колкави ми се а одржани се чудат), не ги гризам, нон-стоп ми се лакирани, најчесто еднобојни и овој период понедречливи бои ради школо, и понекогаш им ставам некој едноставни декорации (без цветчиња и такви срања). Не планирам во скоро да ставам гел или нешто слично.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lovely*-* and Eva