@Outrider чекам линк! Па ќе бустаме публика. Нека тргне ова, па батали гоуст рајтинг, има компании што стварно плаќаат фантастично. Еве една британска фирма за која ептен повремено проверувам реклами (збориме на месец по една, па и помалце) пред да одат во етер кај нас, плаќаат по 50 фунти за 10 секунди проверка да им кажеш дека е добро преведена и да пишеш две реченици мислење.
Супер е ниш штом си најдеш, не е убаво вака ко јас што шалтав низ сите категории, па и имаш секаков материјал, ама и немаш ништо за солидно портфолио.
А, за јутуб и подкасти немам ич желба, ниту пак сметам дека ме бива за на видео. Ко прво би ме изел срам, ко второ имам харизма на мртов коњ, така да ќе си останам зад монитор.
Супер е ниш штом си најдеш, не е убаво вака ко јас што шалтав низ сите категории, па и имаш секаков материјал, ама и немаш ништо за солидно портфолио.
А, за јутуб и подкасти немам ич желба, ниту пак сметам дека ме бива за на видео. Ко прво би ме изел срам, ко второ имам харизма на мртов коњ, така да ќе си останам зад монитор.