Еее тука те чекав дамо....како дамите така и господин не се прашува за годиниполнолетен си?![]()
тој зе мене ли се однаса бе улав....Еее тука те чекав дамо....како дамите така и господин не се прашува за години....иначе полнолетен сум од пред 100 години, можит и од ко сум роден , слободно речи да и пушти слика во ПП од албумот summer 2012, за да знам јас шо да напишам.
Он топик- за овој баткава со мистичните симболи, долари и ипсилони, не го е**м ни 2%.
Не бе ти немаш симболи за овој 5 поста погоре....абе вие многу брзате на темава да одговорите, сите напалени на форумов бооо и мене ќе ме запалите уш малку.тој зе мене ли се однаса бе улав..........ццццц
не те е**м и јас тебе, али не се однесуваше тоа за тебе, туку за мартин мкд .. пошо си ми на игнор .. не видов постот твој .. така да не ми кењај.Еее тука те чекав дамо....како дамите така и господин не се прашува за години....иначе полнолетен сум од пред 100 години, можит и од ко сум роден , слободно речи да и пушти слика во ПП од албумот summer 2012, за да знам јас шо да напишам.
Он топик- за овој баткава со мистичните симболи, долари и ипсилони, не го е**м ни 2%.