Би имале ли секс со членот над вас?

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Еее тука те чекав дамо....како дамите така и господин не се прашува за години:zelen ....иначе полнолетен сум од пред 100 години, можит и од ко сум роден , слободно речи да и пушти слика во ПП од албумот summer 2012, за да знам јас шо да напишам.
Он топик- за овој баткава со мистичните симболи, долари и ипсилони, не го е**м ни 2%.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and elizabetta

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Еее тука те чекав дамо....како дамите така и господин не се прашува за години:zelen ....иначе полнолетен сум од пред 100 години, можит и од ко сум роден , слободно речи да и пушти слика во ПП од албумот summer 2012, за да знам јас шо да напишам.
Он топик- за овој баткава со мистичните симболи, долари и ипсилони, не го е**м ни 2%.
тој зе мене ли се однаса бе улав....:rofl ......ццццц

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
тој зе мене ли се однаса бе улав....:rofl ......ццццц
Не бе ти немаш симболи за овој 5 поста погоре....абе вие многу брзате на темава да одговорите, сите напалени на форумов бооо и мене ќе ме запалите уш малку.
Извини ама и со тебе не можам да имам сексуално задоволство, сакам многу... ама не можам, труден сум.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
не те е**м и јас тебе, али не се однесуваше тоа за тебе, туку за мартин мкд .. пошо си ми на игнор .. не видов постот твој .. така да не ми кењај.
Поздрав