Би имале ли секс со членот над вас?

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ме претрка TIGERWOMAN31SK :place
Јас би со Близнаков, зш да не, уште да има стварно близнак брат па па пааа... маф им е работа :D
Ама ако бе и со неа би, ама не со The_Mayor заедно, него не го делам со никој, он ако сака нека си е со неа после, ама у моментот кога е со мене неможе со ниедна друга да е ;)

(inlove)(hug):*(flower):igra И јас би, и јас:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Јас би имал секс сам со себе а не пак со жениве на форумов... пфф срамота е да ме прашате за ваква работа, се знајт одговорот. А на машкиве би му го закачил на близнак зш е од педерево по потекло, на парвати зш обожавам да сексам кумановке и кумановци( многу ги е добар дијалект, кд се жалев дека ги боли), и од скопскиве педерчина само на Dr.Gonzo би му го закачил во знак на добро расположение и зацврстување на другарство.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Јас би имал секс сам со себе а не пак со жениве на форумов... пфф срамота е да ме прашате за ваква работа, се знајт одговорот. А на машкиве би му го закачил на близнак зш е од педерево по потекло, на парвати зш обожавам да сексам кумановке и кумановци( многу ги е добар дијалект, кд се жалев дека ги боли), и од скопскиве педерчина само на Dr.Gonzo би му го закачил во знак на добро расположение и зацврстување на другарство.

tumblr_m6toc8tVPx1r0schv.jpg

:rofl:rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and The_Mayor

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
да, за инaeт од melpomena би го ... :kafe
за мој инат?...ах,мислиш ти смета минатото мое?
епа немашто да ти смета,јас пак би те замолила твоето би да ми го дадеш мене за да не се попедерчиш и јас да би го бобо два пати за старите добри времиња

иначе позивен тебе не би,оти трудни бараш :D

• Ми се допаѓа
Реакции: близнак and 048