Ме претрка TIGERWOMAN31SK
Јас би со Близнаков, зш да не, уште да има стварно близнак брат па па пааа... маф им е работа
Ама ако бе и со неа би, ама не со The_Mayor заедно, него не го делам со никој, он ако сака нека си е со неа после, ама у моментот кога е со мене неможе со ниедна друга да е![]()
Јас би имал секс сам со себе а не пак со жениве на форумов... пфф срамота е да ме прашате за ваква работа, се знајт одговорот. А на машкиве би му го закачил на близнак зш е од педерево по потекло, на парвати зш обожавам да сексам кумановке и кумановци( многу ги е добар дијалект, кд се жалев дека ги боли), и од скопскиве педерчина само на Dr.Gonzo би му го закачил во знак на добро расположение и зацврстување на другарство.
неееееееееМожно е да има, зашто? Ти трудни сакаш?!![]()
за мој инат?...ах,мислиш ти смета минатото мое?да, за инaeт од melpomena би го ...![]()
не барам...имам една трудна во смена....верувај ми....жал ми е за детето кое ќе се роди.иначе позивен тебе не би,оти трудни бараш![]()
ма знам ше шалам,си барав причина да посоќам зошто не би,пак со форевр ке се вадам сегане барам...имам една трудна во смена....верувај ми....жал ми е за детето кое ќе се роди.
е да..... можешма знам ше шалам,си барав причина да посоќам зошто не би,пак со форевр ке се вадам сега![]()