Аца Лукас

15 декември 2014
13
14
3
Аца Лукас ми личе на Исус. Taa e физиономијата, фамата меѓу народот, а преХлани у Будва го видов како чекори по вода. Мајке ми. Аца Исус!
Аца не чекори по водата, водата не сака тој да влезе во неа. Колку сте заостанати балканциве! Ах!
 
  • Like
Реакции: Matt Berninger
15 декември 2014
13
14
3
Aца е причината за плима и осека. И тоа шо сонцето со 16 крака пуца на исток.
Кога звукот од усните на Аца допре до моите молекули со вода, се чувствувам како да сум во микробранова! Ужасно прекрасно, срање!
 
M

Matt Berninger

Гостин
Кога звукот од усните на Аца допре до моите молекули со вода, се чувствувам како да сум во микробранова! Ужасно прекрасно, срање!
Ако ги зборувам човечките и ангелските јазици, а Аца го немам - тогаш сум бронза што ѕвони, или кимвал што ѕвечи;
И ако имам дар за пророкување, и да ги знам сите тајни и сите знаења; и ако ја имам сета вера, така што да преместува и планини, а Аца го немам - ништо не сум.
И ако го раздадам целиот свој имот, за да ги нахранам бедните; и ако го предадам своето тело, да биде изгорено, а Аца го немам, ништо не ми ползува.
 

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
211
133
653
Interesen mi e :biggrin ne go napnuvam od slusanje ama znam ponekogas da go pustam . Najvekje sum se smeela na ova :
A kako mu se sovpadnaa pesnite :rofl:rofl