Анален секс

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не сум пρобала, нема ни да пρобам. Самата помисла ми е одвρатна..
Ете, одговоρ на пρашањето без мудρување нели κаκо што κажуваш ;)

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Анален секс сакаат и практикуваат и мажи кои што не се хомосексуалци.
Кои ли се тие мажи молим те,да сакаат и практикуваат,а сепак не се хомосексуалци??
Зарем постојат и такви??

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Abraxas

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Кои ли се тие мажи молим те,да сакаат и практикуваат,а сепак не се хомосексуалци??
Зарем постојат и такви??
Маж шо сака да прима од жена (дилдо нормално).Има ама не се хетеро ниту хомо туку се би шо сакаат 2 у 1.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@malo убаво е поставена темата и врз основа на неа женскиот пол да даде мислење ,сеа некако многу ми мудрувате вие ,ок е нема дилеми околу тоа само што јас ги прашувам жените !!

Абе мњац бе мњац ,што бе бњак ццц :) , ајде така нека ти биде ! ;)
Еве еден гаден виц во врска со темичкава(puke)
Дечко и девојка се сексаат анално и откако завршувааат работа, дечково си го гледа пенисот и приметува лушпа од грав, и мава на девојката бокс и вика:
Каде си јадела грав мамето да ти го е**м!??

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Па од лично искуство ќе ти кажам :)
95℅ од девојките не сакаат анален секс затоа што БОЛИ ПРЕМНОГУ, а 5% даваат можеби затоа што им е убаво, но не верувам на никоја девојка да му се допаѓа анлниот секс затоа што чуствуваме огромна болка и не чуствуваме никакво задоволство. Појќето девојки прифаќаат бидејќи на вас машките ви е убаво, па да ви угодиме :)
За оргазам, доживуваме не за тоа што ни е убаво туку со самата помисла СЕКС имам.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Зарем постојат и такви??
Маж шо сака да прима од жена (дилдо нормално).Има ама не се хетеро ниту хомо туку се би шо сакаат 2 у 1.
Не се работи ниту за бисексуалци, си имаат некое друго име, не ми текнува како ги нарекуваа... Тоа се хетеросексуални мажи кои што уживаат во анален секс и од својата партнерка бараат да прави некои работи како што опиша метаморф.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
А ако кажам дека и со анален секс девојките доживуваат оргазам ??
Да боли првиот вториот пат ,после тоа не било страшно толку дури немало болки никакви !!
А со процентиве утна малце затоа што статистиката е спротивна на ова така да може да се едуцирате односно да прочепкате малце за тоа !! ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ruze03

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Да боли првиот вториот пат ,после тоа не било страшно толку дури немало болки никакви !!
А со процентиве утна малце затоа што статистиката е спротивна на ова така да може да се едуцирате односно да прочепкате малце за тоа !! ;)
Се зависи од Г точката до оргазмот.Ете некои мажи си ја нашле таму кај шо не треба. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143

Па нели гледаш сите девојки го велат истото?
Зависи некој ужива некој не :) а мислам дека секогаш боли кога го правиме тоа.
Нормално нема да боли ако на ден имаш 2-3 пати имаш анален секс и секој ден го правиш тоа.. А сигурно нема секојден да го правите бидејќи друго е вагинален друго е анален..како прво девојките не се сложуваат на такво нешто, на секого не му е убаво, ако би имала можност со вагинален секс нема шанси да ти дозволи анален секс да имате на секоето :)
Девојки се сложувате?