Не сум пρобала, нема ни да пρобам. Самата помисла ми е одвρатна..
Ете, одговоρ на пρашањето без мудρување нели κаκо што κажуваш
Ете, одговоρ на пρашањето без мудρување нели κаκо што κажуваш
Кои ли се тие мажи молим те,да сакаат и практикуваат,а сепак не се хомосексуалци??Анален секс сакаат и практикуваат и мажи кои што не се хомосексуалци.
Маж шо сака да прима од жена (дилдо нормално).Има ама не се хетеро ниту хомо туку се би шо сакаат 2 у 1.Кои ли се тие мажи молим те,да сакаат и практикуваат,а сепак не се хомосексуалци??
Зарем постојат и такви??
Еве еден гаден виц во врска со темичкава@malo убаво е поставена темата и врз основа на неа женскиот пол да даде мислење ,сеа некако многу ми мудрувате вие ,ок е нема дилеми околу тоа само што јас ги прашувам жените !!
Абе мњац бе мњац ,што бе бњак ццц , ајде така нека ти биде !
Кои ли се тие мажи молим те,да сакаат и практикуваат,а сепак не се хомосексуалци??
Зарем постојат и такви??
Не се работи ниту за бисексуалци, си имаат некое друго име, не ми текнува како ги нарекуваа... Тоа се хетеросексуални мажи кои што уживаат во анален секс и од својата партнерка бараат да прави некои работи како што опиша метаморф.Маж шо сака да прима од жена (дилдо нормално).Има ама не се хетеро ниту хомо туку се би шо сакаат 2 у 1.
Се зависи од Г точката до оргазмот.Ете некои мажи си ја нашле таму кај шо не треба.А ако кажам дека и со анален секс девојките доживуваат оргазам ??
Да боли првиот вториот пат ,после тоа не било страшно толку дури немало болки никакви !!
А со процентиве утна малце затоа што статистиката е спротивна на ова така да може да се едуцирате односно да прочепкате малце за тоа !!
А ако кажам дека и со анален секс девојките доживуваат оргазам ??
Да боли првиот вториот пат ,после тоа не било страшно толку дури немало болки никакви !!
А со процентиве утна малце затоа што статистиката е спротивна на ова така да може да се едуцирате односно да прочепкате малце за тоа !!